Snabbis

Hej på er, Huj vad tiden går, redan en vecka till som gått. Inser att det är en vecka sen jag vägde mig.., men jag har haft lite annat att tänka på.. I alla fall så tänkte jag bara snabblogga lite nu på morgonen innan jobbet så ni inte tror jag glömt er! Men jag får skynda mig så jag hinner med mitt tåg! Det har inte blivit någon träning alls.. en kort promenad igår i det fina vädret det är allt. Spinningen i tisdags blev inställd.. Kanske lika bra det, min förkylning har hängt kvar o först idag känner jag mig ok. Målet att inte äta sötsaker har gått ganska bra! Inte helt hundraprocentigt, men rätt ok! Klar förbättring om man säger så. Pengar gör jag inte av med!! Det är lättare än vad jag först trodde!! Sköt om er nu o ha en härlig helg o så lovar jag att inte vänta så länge med nästa inlägg, o rätt vad det är kommer det bilder åxå.. Vi ses Camilla

Helg igen...

Hej, förlåt att jag inte skrivit på så länge, men jag har haft en hel del att tänka på.. Har varit det argaste jag någonsin varit och också väldans ledsen. Är lite mer balanserad nu, men tyvärr lyckades jag inte hålla mitt sötsaks löfte.. Jag börjar om på det imorgon o provar en vecka till. är ju lite tråkigt att jag äter när jag blir ledsen o arg.. Borde bara promenerat eller nåt.. Får prova det nästa gång! Förkylningen är så gott som över så på tisdag blir det spinning på lunchen igen. Ska blir skönt!! Har dock inte precis slösat några pengar.. fick ju handla tågölen i fredags men det var ju min tur så det var ju inte nått annat att göra. Nästa vecka har jag inget planerat och inga utgifter vad jag vet.. Mer än alla räkningar då.. Idag var mina föräldrar o min lillasyster här på middag. Och sötaste Moa såklart. min lillasysters tös. Hoppas ni har en skön söndag! Vi "ses" Camilla

94.9

Lovade ju att rapportera vikten. Ganska nöjd ändå. I övrigt en överjävlig dag som jag kanske skriver mer om sen om jag orkar. Kram o hej Camilla

Segt

Hej på er,

Ja det är verkligen segt att vara förkyld o febrig. Idag kände jag mig lite piggare, men nu är jag trött igen. Har lagt mig klockan åtta två kvällar på rad.. tråkigt!
Har ju det goda med sig att jag inte äter en massa extra ;-), men jag är iallafall inte hungrig..

Inget sött har glidit ner!! Jag vet att det bara är två dagar men det är ändå bra jobbat!! Vi brukar alltid ha nåt gott på soffbordet! Men inte nu! Men där va igår o jag klarade mig utan att äta det!

inga pengar går det åt heller :-) så lite positivt är det allt.

Jobba kan jag ju göra ändå eftersom jag har datorn hemma o kan i stort sett göra allt jag kan på jobbet här hemma. Fast i mjukisbyxor o så kan jag vila mellan varven, inte helt dumt faktiskt även om jag vet att man inte ska jobba när man är sjuk så är detta en bra mellan-lösning.

Annars har det klart inte hänt så mycket... soffan har varit skön och jag räknar inte med att kunna träna denna veckan. Prommenaden till o från tåget får räcka. Kanske en lördags-prommenad med... vi får se vad kroppen säger,

Nu har jag inte vägt mig på ett tag så jag lovar att göra det imorgon när jag vaknar o rapporterar!

Sköt om er!

Vi "syns" imorgon!

// Camilla

Söndag o Förkyld

Hej på er!

Orkar inte skriva så  mycket, har feber o halsont.. all träning avbokad!!

Ett nytt mål för nästa vecka: Inga sötsaker!! Det borde gå. Och jag tar det bara en vecka i taget. Gillar allt gott, men måste dra ner på det!

I fredags var vi hos läkaren med sonen min. Jag hoppas allt blir bättre snart, men han har en lång väg kvar att gå!

Kram på er, nu ska jag vila vidare!

Camilla

Funderar

Jag har tråkigt.. så jag satt o funderade..  jag har massor med böcker, böcker som aldrig kommer att läsas av mig igen.. Var säljer man såna bäst?
Jag skulle kunna skänka bort dem, men nu är ju grejen att min ekonomi ska bli ljus och grön inte röd...
Köper någon böcker??

Vad har jag mer att sälja??

Tips?

Camilla

Tar emot att erkänna...

Men det är så att förkylningen inte bara kom tillbaka, den fick ordentlilgt fäste. Sen om det beror på spinningpasset i tisdags, eller om det hade kommit ändå vet jag inte. Troligen hade jag snörvlat ändå..

Så mitt pumppass igår fick jag hoppa över.

Idag jobbar jag hemma så inget spinning pass. Helt ok ändå, men inte riktigt som jag tänkt. På söndag hoppas jag ha vilat bort min förkylning,

Tänk om jag hade klarat maten lika bra som att inte slösapengar.. Där går det hur bra som helst!!
Nåja det är bara att inte ge upp...

Idag ska jag jobba till lunch sen till Kristianstad för läkarbesök med sonen.

Jag fick en award av en kompis förresten... vet inte hur man gör eller så, men det sporrar! TACK!

Imorgon är jag själv hemma, ska vila, tvätta o städa o kanske klura på designen på denna blogg!

Ha en bra dag

Camilla


Toppendag!

Japp det var det verkligen igår! Även om jag inte orkade uppdatera bloggen på kvällen.. sitter ju vi datorn hela dagen på jobbet så det tar emot lite att starta den hemma..

Iallafall så klämde jag in en lunchprommenad på ca30 minuter, vilket var himla skönt! Lite klarare hjärna på eftermiddagen. Och jag gick ner till Gymmet för mitt pumppass! Jobbigt men hur skönt som helst! Hade inte så hemskt tunga vikter på, ska ju vilja gå dit på torsdag med :-).

Idag är det spinning på lunchen, helt ok att vi har möjlighet att träna på lunchen, så man har kvällen ledig.
Maten gick bra igår! Inte helt perfekt men bra!
Tyvärr är vikten en katastrof, men det kommer nog av bara farten snart... hoppas jag.

Att sluta slösa pengar är inga problem alls!! SKÖNT!

Godmorgon på er o ha en bra dag!!

Vi "syns"

Camilla

Helgen..

..är snart förbi. Kände mig superhänging o trött o grinig i början på helgen, men nu känns det mycket bättre.
Gissar att jag haft en förkylning i kroppen eftersom alla runt mig varit förkylda..

Idag har jag massor med energi! Vi har ett litet kalas för Annie med kakor o tårta idag. Hon blev glad och har fått fina presenter.
Hon fyller ju år nästa söndag men då är hon inte här hos oss.

Vädret är toppen o bidrar till gott  humör. Kan inte säga att jag tänkt särskilt mycket på vad jag ätit denna helgen och som Annie sa så åt jag upp hennes glass en kväll.. fast jag har köpt ny till henne nu.

Känner mig full av energi och ska verkligen gå på inplanerade träningspass nästa vecka!!

Inplanerade pass nästa vecka:
Måndag: styrkepump
Tisdag: spinning
Torsdag: Stryrkepump
Fredag: Spinning
Söndag: Prommenad med inslag av jogging (8 km) o styrkepump

Då har det gått bättre med att inte slösa några pengar! Jag har faktsikt inte slösat några alls!!! Känns bra.

Nu får jag återgå till kalasandet!

Och jag lovar er att imorgon SKA jag träna!
Rapport kommer imorgon kväll!

Ha en skön kväll!

Camilla

Lite lat..

...Känner jag mig allt. men väljer att vara hemma o ta det lugnt ikväll efter att inte haft någon kväll hemma på länge! Imorgon hägrar ett spinningpass.

har inte vägt mig sen de två fösta dagarna men har hållt mig till mina måltider o egentligen inte nåt extra.

Var på Tuppeware party igår hos min lillasyster. Jag hade 500 kr från Peter att handla för och fösökte verkligen hålla mig på det.. blev 58 kr mer...  men då va 30 kr exp avgift. Nu äger vi snart en liiiiten kanna o påläggsburkar :-).
Lite frisörskostnader för sonen har det åxå blivit..  tycker det är bra att redovisa här för då ser jag verkligen att jag gör av med pengar...!

Jag trodde jag skulle kunna blogga varje dag men så kommer det inte att bli, men så ofta jag kan iallafall.

Idag har jag varit på kurs hela dagen. Farligt gods flyg. Himla kul tycker jag det är att återuppliva gamla kunskaper! Har ju kunnat det där väldans bra en gång i tiden..  o återse Birgit som jag hade som kursledare för typ 12 år sen va åxå trevligt!

I helgen blir det kalas för Max som är pappa till Peters sons flickvän :-) och för Annie som ska fylla 13 snart...

Nu ska jag hejja på de himmelsblå en stund.

Kram o hej!

Camilla

Andra dagen

Resultat: 95,1 kg i morse (-0,3 alltså!!) o inga pengar spenderade...

Eller... räknas 200 kr till min son?? Det va ju inte till mig..! Och han behöver dem till tåget..  Näe,det kan inte räknas!!

Bara ett kort inlägg idag för det är ju fotboll..! Eller en dålig ursäkt för fotboll, men jag vill ändå se det...

Måste bara berätta att spinningpasset blev inställt oga av ett möte som jag var tvungen att va på... Två inställda träningspass på två dagar.. Ingen bra början.. O imorgon är det ju min vilodag..! Lite komiskt..! Fast då ska jag på tupperware hos min lillasyrra o mysa med hennes goa Moa :-).

Ha en bra kväll nu så "ses" vi imorgon!

Camilla

Jag måste ju prova lägga upp en bild...



Tja ungefär så här ser jag ut, fast med kortare hår o vanligtvis mindre smink ;-)

Så här skulle det inte va..

När jag gick upp imorse så hade jag fruktansvärt ont i sidan.. typ som superhåll. Jag har haft det förut o det brukar släppa efter någon timma så jag gav mig av till jobbet. Skulle ju boxas på lunchen.. Så blev det nu inte. När klockan var elva gav jag upp. Hade riktigt ont forfarande o fick skjuts hem.. Efter några timmars vila mår jag nu rätt ok. Lite trött eftersom jag spänner mig så när jag har ont...

Suck, det betyder att min första träningspass i min omstart blev inställt... ingen bra början. Nåja jag får vara tacksam för att det inte är något farligt utan bara sjukt obehagligt och det kommer ju inte så ofta heller. Det finns så många som har det så mycket värre!

Hur har det gått idag då...  Jo med motionen blev det ju inget.. men har ett spinningpass som väntar på lunchen imorgon o kläderna är ju redan på jobbet så ingen risk att jag glömmer dem :-).
När man har sådär ont vill man ju inte precis äta.. MEN jag tyckte att lite socker skulle va gott o åt av godiset som vi hande hemma... Mentos...  mitt i rullen kom jag på mig o sa högt "vad gör jag?". Typiskt mig!! Men jag kom på mig o jag skriver det till er! Ska nog kunna bättra mig!!
Till midag har jag fått Pytt i panna av min fina sambo som förövrigt alltid planerar o lagar all mat.. Jepp, jag är bortskämd med det! Till mitt försvar brukar jag diska.. o tvätta.. Och ibland får jag också undan tvätten innan nästa tvätt-tid..

Givetvis har jag inte heller handlat något, går ju inte när man ligger i soffan.. jo går gör det ju, men jag brukar inte random shoppa på nätet... Det blir nog ändå min största utmaning..  att inte handla sånt som jag "verkligen behöver" eller "unna" mig nåt...
Funderade ju på om jag skulle ha något spara mål i kronor men jag väntar nog med det. Lovar att inte handla något till mig själv (som inte redan är bokat... men det får ni veta senare) fram till nyår till att börja med.

Vikten då..  hur kunde det bli så.. ni som känner mig vet att jag gillar att träna, men att jag bröt benet i Oktober förra året och att det var början på en rad tragiska händelser som först nu börjar ljusna lite grann. 
Jag vill vara positiv och jag tror att jag klarar fem kilo till nyår! Med rutiner och kanske också vägning varje dag. Två tips från mina läsare :-).
Vill inte heller vara övermodig o tro att jag kan gå ner tjugo kilo på en månad! Lagom är bäst, jag vill trivas o vara glad under tiden. Är jag hungrig så är jag verkligen inget trevlig mot min omgivning.  Tjugo kilo...? ja, jo det är målet.. att väga 72-76 är rätt lagom, är 174 cm o trivs bra på 74 kilo. Kankse är där till sommaren?? Vi får se. Ett mål i taget.

Nu ska jag snart hämta dottern som är i stallet o vi ska se Sveriges Historia tillsammans. Hon gillar det o lär sig massor på det. Bra tycker jag.

Tack igen för att ni vill läsa! Det sporrar mig! Jag gillar att skriva så det blir lite uppsatser då o då, hoppas ni står ut med det...

Ha en skön kväll så "ses" vi imorgon igen.

Camilla

Den första dagen..

Godmorgon! Så glad jag blev att ni vill läsa o följa mig! Det blir ingen vana att skriva på morgonen men jag lovade ju mina mål... o då behövs ju nått att starta med... Ahhh...här kommer det: 95,4 kilo! Japp det är den trista sanningen!
Men jag tänker inte se det så.. det är en utmaning! Jag har bestämt att 5 kilo till nyår kan vara rimligt.. 
Svårare blir kanske att hålla mitt köpstopp till nyår.. ;-).  Men så får det bli!!
Har inget mål i kronor att spara precis.. borde jag ha det?
Ha en skön dag så skriver jag mer ikväll, vilket kommer att bli min bloggtid.. lite stressigt att morgonblogga...

Camilla!

Välkomna att följa mig

Ja, hej o välkomna att följa mig på min nya blogg...  denna skall inte vara hemlig ;-). Tvärtom!! Varför? Jo så här är det:  Jag satt i soffan o tyckte synd om mig själv.... Ganska många överflödskilon, räkningar betalda o pengarna slut...Tja egentligen inte värre än någon annan normal människa då.... Men ialla fall så blev jag arg! Sitta o gnälla när den enda som kan fixa till det är jag! Eller hur?! Så nu blir det nya tag!! Imorgon ska jag väga mig och på nått sätt ska jag komma på ett bra sätt att sluta låta pengarna rinna iväg! Köpstopp till Milla alltså! Inga kläder, smink eller annat "bra o ha" på ett tag nu...! Måte fundera på hur länge...., tar det imorgon ihop med vikten :-).  Så tänkte jag att om ni är några som vill följa mig så blir det kanske lite lättare att hålla målen?? Det hoppas jag iallafall!

Jag är ingen van bloggare o vet itne hur man fixar med bilder å såntdär.. men det lär jag mig väl..

Sköt om er så "syns" vi imorrn!

Camilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0